Goeree-Overflakkee
0187 - 49 13 96

Voorne-Putten & Rozenburg
Voorheen A. van der Nol
0181 - 48 45 08
0181 - 31 66 77

Schouwen-Duiveland
Voorheen de Jonge & Uijl
0111 - 41 28 77

dag en nacht bereikbaar
Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging
Arensman uitvaartverzorging Uitvaartcentrum

In april 2009 heeft Arensman Uitvaartverzorging de aula op begraafplaats Vredehof aan Oude Lagezoom 6 te Burgh-Haamstede van de gemeente Schouwen-Duiveland overgenomen. Daar wij ervan overtuigd waren dat een goed uitvaartcentrum op Schouwen-Duiveland in een grote behoefte zal gaan voorzien werd direct besloten om het gebouw volledig te renoveren en uit te breiden omdat het niet meer aan de eisen van de tijd voldeed en enigszins was verpaupert en gedateerd.

In de periode maart tot oktober 2010 heeft een flinke verbouwing plaatsgevonden. Tijdens de verbouwing is het pand van top tot teen gestript en zijn alleen de buitenmuren blijven staan. Het geheel is groter, moderner en aantrekkelijker geworden en ook de indeling is volledig veranderd. Tevens is het gebouw voorzien van een ruime entree, garderobe, een aparte familiekamer, een sfeervolle opbaarkamer en een nieuwe keuken met ruime catering voorzieningen zodat er meer geserveerd kan worden dan alleen het bekende kopje koffie met een plakje cake. Ook hebben de wanden en plafonds een lichte kleur gekregen en is het hele gebouw voorzien van een prachtig nieuw meubilair wat zorgt voor een warm huiselijk karakter. Wij zijn er zeker van dat het " Nieuwe Vredehof " in een grote behoefte zal voorzien en met recht mogen we nu spreken over een volwaardig uitvaartcentrum.

Rouwvervoer Rouwvervoer Rouwvervoer
Informatiepakket
Persoonlijk
contact, volstrekt
vertrouwd.


U kunt via onze website gemakkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen. Klik op de onderstaande knop om direct de informatie aan te vragen die u wenst.
Meer informatie