Goeree-Overflakkee
0187 - 49 13 96

Voorne-Putten & Rozenburg
Voorheen A. van der Nol
0181 - 48 45 08
0181 - 31 66 77

Schouwen-Duiveland
Voorheen de Jonge & Uijl
0111 - 41 28 77

dag en nacht bereikbaar
Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging
Uitvaartkisten

Arensman Uitvaartverzorging beschikt over een ruim assortiment uitvaartkisten bestaande uit talloze gefineerde en massieve houtsoorten zoals eiken-, kersen-, vuren-, grenen-, populieren-, en mahoniehout voorzien van een vlak of een verhoogd deksel. Al onze uitvaartkisten worden in eigen beheer afgemonteerd met diverse soorten grepen en binnenbekledingen. Hierdoor kunnen wij van een model talloze variaties maken en bestaat eveneens de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke uitvaartkist samen te stellen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om uitvaartkisten te voorzien van verschillende items zoals de regenboog, de zee, en sterrenbeelden. Het opbrengen , door middel van airbrush, van figuren, bloemen en zelfs landschappen behoort eveneens tot de uitgebreide mogelijkheden. Zelfs bestaat de mogelijkheid om persoonlijke foto's op de kist te laten aanbrengen. Hiervoor is in verband met de levertijd goed overleg noodzakelijk. Ook kunnen uitvaartkisten in alle mogelijke RAL kleuren worden gesproten.

Naast "gewone uitvaartkisten" hebben wij ook diverse milieuvriendelijke gevlochten korfkisten in ons assortiment. Doordat korfkisten een warme, natuurlijke en minder afstandelijke uitstraling hebben, zijn de reacties hierop zeer positief

Uitvaartkist Uitvaartkist Uitvaartkist
Informatiepakket
Persoonlijk
contact, volstrekt
vertrouwd.


U kunt via onze website gemakkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen. Klik op de onderstaande knop om direct de informatie aan te vragen die u wenst.
Meer informatie