Goeree-Overflakkee
0187 - 49 13 96

Voorne-Putten & Rozenburg
Voorheen A. van der Nol
0181 - 48 45 08
0181 - 31 66 77

Schouwen-Duiveland
Voorheen de Jonge & Uijl
0111 - 41 28 77

dag en nacht bereikbaar
Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging Arensman Uitvaartverzorging
Wilsbeschikking

Een wilsbeschikking is een codicil met betrekking tot uw wensen en voorkeuren, zoals u zou willen dat uw uitvaart verzorgd wordt. Een wilsbeschikking, of ook wel ''Handreiking voor mijn nabestaanden'' kan veel rust geven voor degene die het heeft ingevuld. Daarnaast geeft het duidelijkheid aan nabestaanden of aan degene die de uitvaart regelt. De keuze tussen begraven of cremeren komt ter sprake. Verder komen alle mogelijkheden die invulling geven aan de uitvaart aan bod.

Het is goed om uw wensen en voorkeuren kenbaar te maken, bijvoorbeeld middels een wilsbeschikking, aan iemand die u vertrouwd is. Of leg uw schriftelijke verklaring op een duidelijk vindbare plaats. Dat voorkomt naderhand vervelende situaties bij hen die achterblijven.

U kunt via de informatie aanvraag de wilsbeschikking bestellen, deze wordt u dan kosteloos en vrijblijvend toegezonden.

Informatiepakket
Persoonlijk
contact, volstrekt
vertrouwd.


U kunt via onze website gemakkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen. Klik op de onderstaande knop om direct de informatie aan te vragen die u wenst.
Meer informatie