Na de uitvaart

Na een overlijden

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Na een overlijden moeten nabestaanden veel praktische en administratieve zaken regelen. Het opzeggen van abonnementen (o.a. telefoon, krant), contracten en social media accounts (o.a. facebook) is vaak een tijdrovende en lastige bezigheid. Met onze handige online opzegservice voor nabestaanden kunt u die administratieve last uit handen geven. Alles wordt op één plek overzichtelijk geregeld. Zo voorkomt u dat kosten onnodig doorlopen. Ook voor het overzetten van abonnementen op een andere naam kunt u hier terecht.

Maar naast hulp bij een aantal praktische zaken, adviseren we over een eventuele gedenkmomument of bij het kiezen van een asbestemming.

Grafmonumenten

Wij werken al jarenlang naar volle tevredenheid samen met Timmerman Natuursteen. Zij kennen alle ins en outs bij elke begraafplaats in de regio. Omdat voorkeuren op het vlak van herdenken heel persoonlijk zijn, is er op het gebied van graf¬monumenten en materialen veel mogelijk. Monumenten van natuursteen, glas, brons, RVS, hout, maar ook versteend hout of een combinatie hiervan.

Asbestemming

Ongeveer een maand na de crematie kunt u bepalen wat er met de as gebeurt. Er zijn meerdere opties, zoals verstrooien op zee of een strooiveld, thuis bewaren in een urn, verwerken in een persoonlijk sieraad of bijzetten op een gedeelte van de begraafplaats of het crematorium. Misschien heeft u zelf al een mooie bestemming in gedachten of wilt u met ons praten over de mogelijkheden? We denken graag met u mee.